söndag 23 januari 2011

Saturnus Retrograd


26 Januari 2011 Saturnus Retrograd i Vågens Tecken

När Saturnus vänder retrograd så kommer han att sakta ner den normala verksamhethen, så att bättre metoder och strategier kan utvecklas. Förseningar är vanligt och en tendens till upprördhet uppstår vanligtvis. Ouppklarade och framskjutna affärer med mera.
Saturnus styr det fysiska och psykiska stödet, struktur och armatur i vårt liv. Vi känner extra ansvar och åtaganden som vi måste ta i tu med samtidigt som tiden inte räcker till .
  Han skapar de regler och bestämmelser som dikterar våra liv, vår känsla av ansvar, och våra begränsningar. Den tillåter oss att definiera gränser för oss själva genom att säga NEJ! När Saturnus är vid födseln retrograd, fungerar denna kapacitet inte korrekt, vilket gör oss osäkra och har svårt att exakt bedöma vad som realistiskt kan förväntas i alla situationer. Den vanligaste problematiken är tendensen att säga JA när vi borde säga nej, särskilt i aktiviteter och relationer som styrs av Saturnus hus ställning.
Kan även inverka på ett trotsigt beteende där vi svarar med ett uppror var gång vi hör meningar som tex "Gör så här för att jag säger så" eller " så här har vi alltid gjort och så här skall det förbli", detta triggar fram ett trots en känsla att vilja bryta mönster så det passar in i vår egen uppfattning om struktur.
Detta innebär att vi kan få en problematisk tid i våra relationer och då allra speciellt om vi inte har lärt oss att säga Nej.


Saturnus i vågen

Vågen är rättvist sinnad och längtar efter fred och balans i en  harmonisk relation. Saturnus är också rättvis, fungerar som så   att om vi gör fel så får vi betala priset och vi kan inte förvänta oss att allt sker  automatiskt   vi kommer att behöva jobba på det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar